О blogu

Šta je Zanimljiva geografija blog

Blog je namenjen mojim učenicima da bi na lakši, i njima interesantniji način mogli da nauče lekcije koje slušaju tokom časova, prošire znanje dodatnim informacijama kojih nema u udžbenicima, i otkriju dosta zanimljivosti povezanih sa geografijom.

Pored toga na blogu će biti dati i linkovi ka sajtovima, prezentacijama i filmovima kako bi učenici na lak način mogli da povežu naučena znanja sa realnim životnim situacijama, odnosno da shvate na koji način će naučeno gradivo da iskoriste tokom daljeg školovanja ili kasnije tokom zaposlenja i života.

Svi domaći zadaci tokom školske godine će biti objavljeni na blogu, neposredno nakon završetka časa, tako da učenici u svakom trenutku mogu da ih pogledaju i naravno urade.

Vaša nastavnica Ivana

 

O Autoru

IVANA KOVAČEVIĆ

IvanaZavršila Geografski fakultet u Beogradu. Zaposlena u OŠ “Sava Šumanović”, Altina u Zemunu, na mestu nastavnika geografije.

Pobornik stručnog usavršavanja ne samo u oblasti koju predaje, već i za usavršavanju komunikacije u odnosu sa učenicima.

Zainteresovana za razne vidove unapređivanja nastave i saradnje sa stručnim ustanovama, korišćenje stručne literature, edukaciju na svim poljima obrazovanja i vaspitanja, unapređivanje inkluzivne nastave.

 Supruga i majka.

Slobodno vreme posvećuje putovanjima, čitanju knjiga, koncertima, izložbama…

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s